Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.9/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.7
  • Wyposażenie
    9.9
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.9

Pozostałe oceny

9.8
tomasz borkowski, 24-07-2011

Naprawdę polecam.miejsce fajne. warunki lepsze niż na zdjeciach. gospodarze mili i skromni, a przede wsz\ystkim dbający o gości. REWRLACJA

9.8
Alicja, 20-11-2011

Gorąco polecam:) Warunki bardzo dobre, mili gospodarze. Doskonałe miejsce do spokojnego wypoczynku.

9.8
Sławomir Ślęzak, 04-02-2014

W styczniu 2014 roku wynajmowałem wraz z rodziną (4osoby) przez tydzień apartament. Wyposażenie, wielkość i czystość bez zarzutu. Bardzo komfortowe warunki jak na domek. Dwie osobne sypialnie na górze są bardzo dobrym pomysłem. Gospodarz mający ogromną wiedzę na temat otaczających gór, stoków narciarskich i miejsc godnych polecenia chętnie odpowiadał na nasze pytania. Jednym słowem okolica bardzo spokojna, apartament wygodny i ciepły, a pobyt w tym miejscu zaliczam do bardzo udanych. POLECAM

10.0
Kasia i Arek , 19-07-2014

Cudowne miejsce! Spędziliśmy wspaniale 2 tygodnie wakacji z dziećmi. Warunki idealne. domki bardzo zadbane i czyste. Idealne miejsce na odpoczynek. Nie ma możliwości żeby dzieci się nudziły. basen, piaskownica i huśtawka przy każdym domku i trampolina która naszym dzieciom sprawiała największą frajdę. Przy domku własny grill do dyspozycji. a co najważniejsze bardzo uprzejmi, skromni i mili właściciele. miejsce godne polecenia. W przyszlym roku napewno tam się wybieramy.

10.0
Sławomir Tota, 20-07-2014

Bardzo dobre warunki mieszkaniowe, przemili i uczynni gospodarze, obiekt przygotowany szczególnie na pobyt z małymi dziećmi / plac zabaw /. Gorąco polecam życząc udanej pogody.

9.8
Piotr, Ewelina,Agnieszka,Andrzej z dziećmi, 26-08-2014

Bardzo dobre warunki mieszkaniowe przepiękny domek, plac zabaw dla dzieci. Przemili gospodarze pomogą w każdej sytuacji. Spędziliśmy bardzo miły wypoczynek. Bardzo dziękujemy, polecamy każdemu bo naprawdę warto:) Pozdrawiamy serdecznie

9.8
edzia , 31-08-2014

Przepiękne miejsce domki rewelacja. Byłam już tam trzy razy z moją rodziną. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Właśnie dziś tj 31. 08. 2014 wróciliśmy z weekendu jak zwykle było super. Tym razem super czas spędziliśmy w apartamencie po prostu rewelacja bardzo polecam. Apartament piękny ładnie urządzony, dzieci mają dużo atrakcji piaskownica domek z zjeżdżalnią oraz trampolina. Polecam gorąco. Właściciele przemili. Gorąco ich pozdrawiamy serdecznie dziękujemy za wszystko. Naprawdę gorąco polecam moje pociechy są zachwycone a szczególnie mój czteroletni synek, jeszcze raz gorąco polecam.

10.0
Magda z Gdańska, 31-08-2014

Gorąco polecam! Przyjechaliśmy z Gdańska z małymi dziećmi na urlop do Domku Letniskowego pod Lipami. To były cudowne wakacje dla całej mojej rodziny. Warunki do mieszkania są idealne. Czysty i zadbany domek. W pełni wyposażona kuchnia, kablówka, Wi - Fi, grill do własnej dyspozycji oraz świetnie przygotowany plac zabaw dla dzieci: trampolina, basen, huśtawki, ślizgawka a nawet rower dla dziecka. Właściciele to przemili ludzie. Chętnie doradzali, gdzie warto pojechać, dzielili się swoimi doświadczeniami, a co najważniejsze, to bardzo lubią dzieci. Warto było przejechać te 600 kilometrów aby poznać takie fajne małżeństwo oraz spędzić takie super wakacje.

9.6
Jarosław Wiatr, 21-02-2015

Dziś wróciliśmy z 5-cio dniowego pobytu w apartamencie pod lipami. Warunki na wysokim poziomie, czysto i komfortowo. Wyposażenie, kuchnia, WiFi i kablówka, dosłownie wszystko co potrzebne aż chciało by się zamieszkać na stałe. Miły i życzliwy gospodarz, naprawdę gorąco polecamy!

9.8
barbara kuznik, 12-07-2015

Super okolica, warunki wspaniałe, a właściciele służą radą - bardzo pomocni i gościnni. Polecamy na spokojny wypoczynek

10.0
DAMIAN I GABRYSIA, 01-08-2015

Wspaniała okolica, wspaniali gospodarze apartament, który wynajmowaliśmy bardzo dobrze wyposażony, przestronny /także dla osoby poruszającej się na wózku nie było problemu/. Przed apartamentem piękny ogródek, w którym można spędzać w spokoju czas - polecamy bardzo

10.0
Arek i Kasia, 07-08-2015

Kolejne wczasy w tym miejscu bardzo udane. Gospodarze bardzo mili. Idealne miejsce na odpoczynek dla całej rodziny. Domki czyste i wyposażone we wszystkie niezbędne rzeczy. Z pewnością jeszcze tam wrócimy.

10.0
patrycja słomnicka, 26-08-2015

Któreś już z kolei udane wakacje! Jest coraz więcej dodawanych atrakcji.Cicha w dobrym położeniu okolica.Bardzo miłe otoczenie.Domek wyposażony we wszystko co potrzebne.Super wczasy!

9.8
Ola, 30-08-2015

Właśnie zakończyliśmy kolejny pobyt w pięknym Domku Pod Lipami. Okolica piękna i spokojna, gospodarze dbają o gości jak mogą. Miejsce doskonałe zarówno dla starszych jak i młodszych, każdy znajdzie coś dla siebie. Aż nie chce się wracać do domu. Ale za rok znów wakacje:)

10.0
Aneta z Chorzowa, 20-09-2015

To już czwarty wypoczynek w Domku Pod Lipami. Gorąco Polecam! Aż nie chce się wracać do domu. Domek czysty i zadbany. Wyposażony we wszystko co potrzebne. Okolica spokojna i przepiękna. Idealne miejsce dla każdego. Gospodarze bardzo mili i gościnni, których serdeczne pozdrawiamy:) Na pewno wrócimy.

9.8
Maciej Majchrowski, 26-05-2016

Świetne miejsce na wypoczynek/ imprezy. Byłem z kolegami i nie mieliśmy żadnych problemów. Gorąco polecam

10.0
Angela i Edward Speck - Frankfurt am Main, 10-07-2016

Właśnie zakończyliśmy 3 tygodniowy odpoczynek w Domku Pod Lipami. Pobyt można skwitować jednym zdaniem - było świetnie. Domek czysty, zadbany, wszystko, co było potrzebne, znajdowało się na swoim miejscu. Obejście Domku bardzo czyste, zadbane. Gospodarze dyskretni, mili, w każdej chwili gotowi do pomocy. Obiekt wyposażony we wszystko, co potrzebne do odpoczynku tak dorosłym jaki i dzieciom - mam na myśli basen ze świeżą, czyściutką wodą, huśtawki, piaskownice, zjeżdżalnia dla dzieci. Serdecznie polecam wszystkim, którzy mają ochotę odpocząć w spokoju i naprawdę doskonalej atmosferze. My tam wrócimy!

10.0
Ania , 23-07-2016

Właśnie zakończyliśmy dwutygodniowy pobyt w 'Domku pod Lipami' i co tu dużo mówić? Jest to nasz 3 raz kiedy tu wracamy i zawsze z niecierpliwością odliczamy do tego dnia! Właściciele Pan Stasiu i Pani Tereska - wspaniali! Zawsze służą pomocą, a jak to mówi właściciel \"Dla niego nie ma rzeczy niemożliwych, a na cuda trzeba czekać 24 h\". Warunki świetne na wypoczynek, cicha, spokojna okolica z daleka od miejskiego zgiełku, mimo to lokalizacja pozwala na szybki dojazd do Centrum Ustronia i okolic (Brenna). Ponadto nieopodal można spotkać takie atrakcje jak - 'Chlebowa Chata' 'Kozia Zagroda' także spróbować wejść na Równicę! Cena bardzo odpowiednia. Aż żal było wracać do codzienności, ale za rok na pewno tam wrócimy! Pozdrawiamy gorąco właścicieli!

9.6
Michał , 27-07-2016

Właśnie zakończył nam się tygodniowy (niestety tylko) pobyt i jesteśmy bardzo zadowoleni, na pewno w przyszłym roku tam wrócimy. Zalety: - wyposażenie - kuchenka, lodówka, mikrofalówka, mnóstwo garnków itd - miła obsługa - cicha okolica - wielki ogrodzony ogród, doskonały dla małego dziecka, (mój ma 16 mieś.) gdzie może się wybiegać skorzystać z huśtawek, trampoliny, zjeżdżalni i piaskownicy - do tego w okolicy dużo zwierząt kury, krowy, konik - dziecko było zachwycone. - domki są oddalone od siebie tak że odpoczywający nie przeszkadzają sobie - każdy domek ma swoje miejsce do grillowania oraz stolik z ławeczkami gdzie możemy zjeść posiłek na świeżym powietrzu.

10.0
Ania, 21-08-2016

Cisza, spokój...To, co lubimy. Dzieci zachwycone sąsiedztwem konia, basenem i trampoliną. Okolica przepiękna, domki dobrze wyposażone. Właściciele pomocni w każdej sytuacji, bardzo sympatyczni.

10.0
Andrzej Niemiec, 28-08-2016

Jesteśmy zachwyceni idealne miejsce wypoczynku dla rodzin z małymi dziećmi cisza spokój wymarzone miejsce by wypocząć. Przemili gospodarze. Domek wyposażony idealnie. Jeśli ktoś szuka miejsca w okolicy to bardzo gorąco polecam w 100%. Nie szukaj gdzie indziej tylko dzwoń warto i jeszcze raz gorąco polecam

10.0
Renata, 03-09-2016

Witam. Tygodniowy pobyt w tym miejscu z 5 miesięcznym dzieckiem nie stał się wyzwaniem ponieważ domki są naprawde wyposażone w każdą potrzebną rzecz by funkcjonować normalnie tak jak w swoim mieszkaniu. Polecam rodzinm z dziećmi nawet mniejszymi. Okolica cicha, spokojna a zarazem pięknie zadbane kwieciście otoczenie (zasługa gospodyni) mili ludzie. Jesli ktos szuka ciszy, spokoju wypoczynek w tym miejscu bardzo polecam.

10.0
Aldona Ochalek, 18-12-2016

Właśnie zakończyliśmy dwumiesięczny pobyt. Wszystko było super, gospodarze przemili i zupełnie nieproblemowi. Wyposazenie domku w wysokim standardzie, cisza absolutna no i jak na zimową porę baaardzo cieplutko i przytulnie.

10.0
Katarzyna, 20-07-2017

Byliśmy przez tydzień z 5 dzieci, nasze najmniejsze ma 1,5 roku, najstarsza 11 lat. Jesteśmy bardzo zadowoleni, dzieci nie chciały jeździć na wycieczki tak im się tam podobało. Wyposażenie domku super, było wszystko co potrzeba, oraz było bardzo czysto, na dworze cisza i spokój, ogródek idealnie zaplanowany, jak dla nas rewelacja. Gospodarze bardzo mili i sympatyczni. Byliśmy tu pierwszy raz i napewno wrócimy tutaj jeszcze nie raz:).

10.0
Joanna Kruczkowska, 02-10-2017

Serdecznie wszystkim polecam! Bardzo ładna okolica blisko szlaku na Równicę. Domki komfortowo urządzone, w pełni wyposażone i czyste. Wielkie podziękowanie dla właściciela, który jest przesympatyczny i bardzo pomocny. Nasz pobyt oceniamy na 10+. POLECAM, POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM!

9.6
Paula, 21-10-2017

Rodzina bardzo zadowolona, dzieci nie chciały wracać. Byliśmy bez auta, z pomocą gospodarza udało nam się osiągnąć to co chcieliśmy. Po raz pierwszy wakacyjnego zakwaterowania szukaliśmy w internecie (z wielkim sceptycyzmem) i wyszła rewelacja. Basen, trampolina, plac dla dzieci, ulubieniec koń Zafira, super gospodarze, super okolica - nas to wszystko zadowoliło. Dzieci są szczęśliwe i często wracają wspomnieniami do tego miejsca, a minęło już dwa miesiące. Dziękujemy za pomoc. Polecamy innym - Paula, Matek, Wikuś i Igusia z Sosnowca.

9.8
MAGDA GIEDRYŚ, 11-05-2018

Świętnie! Bardzo nam się podobało miejsce super godne polecenia. Byłam z mężem z 10 letnia córką i 7 miesięcznym synkiem ...super. Domki czyste zadbane. Gospodarze ok. Córcia nawet skorzystała z jazdy konnej (jest konik). Piękny krajobraz w około - miejsce na grill - do wypoczynku ..rewelacja. Mam nadzieję że wrócimy a gospodarzy i córkę Anie pozdrawiamy.

10.0
Maria Kowalik, 29-05-2018

Dla mnie bomba. Domek wyposażony idealnie. Czyściutko, fajne miejsce do grilowania. Gospodarz bardzo miły, i najważniejsze bardzo dyskretny. Nikt nie stał nam nad głową. Napewno bardzo godne polecenia miejcse. My tam napewno wrócimy. Pozdrawiam cieplutko. Marysia Z bytomia.

10.0
Justyna, 07-08-2018

Pobyt bardzo udany. Dzieciaki zadowolone. Bardzo czysto, zadbane i urocze miejsce. Cisza spokój. Piękne zachody słońca

10.0
Piotr H., 03-07-2019

Super lokalizacja dla ludzi szukających ciszy i relaksu, w wyposażeniu niczego na wakacje nie brak, kuchnia, łazienka, media w tym internet. Domek zastaliśmy czysty, schludny i pachnący, a właściciel służył pomocą w każdej sytuacji. Polecam zwłaszcza, że jak za taki domek to jest całkiem niedrogo.

10.0
Małgorzata Czerwińska , 27-07-2019

Na wypoczynek z dziećmi jest super, jak jest pogoda to na miejscu dzieciaki się świetnie bawiły, można też szybko dojechać do centrum na inne atrakcje. Polecam. Byliśmy z 5 wnuków i wszyscy są zadowoleni.

10.0
Krystyna Gudowska, 03-09-2019

Szczerze polecam! Wszystko zgodnie z ofertą. Właściciele bardzo sympatyczni a okolica przepiękna. W domku było czyściutko, aneks kuchenny w pełni wyposażony. Można miło spędzić czas robiąc grilla a dzieci mają gdzie się wyszaleć - jest plac zabaw, trampolina, basen itd. Z pewnością jeszcze skorzystamy w przyszłości.

Pogoda

Pogoda Ustroń na dziś: 23-02-2020

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 3 5 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 4 6 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 5 7 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 6 10 °C